Sponsors en donateurs

advertentie Bouwbedrijf van der Sanden

​Indien het u aan een goede zangstem ontbreekt, dan kunt u ook op een andere manier uw sympathie en interesse voor het Toonkunstkoor tonen door donateur of sponsor te worden. Het is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk grotere concerten te organiseren zonder de financiële bijdragen van donateurs en sponsors.

SPONSORING

Als u of uw onderneming graag cultuur ondersteunt en de amateurkunst een warm hart toedraagt, dan bent u bij het Toonkunstkoor aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor sponsoring van grote concerten met u.

DONATEURS

advertentie Tante Louise

Als donateur kunt u zich aan sluiten bij de stichting "Vrienden van het Toonkunstkoor Bergen op Zoom", in het leven geroepen om grote concerten met orkestbegeleiding en professionele solisten mogelijk te maken. Als u jaarlijks een bijdrage van € 25,- (meer mag natuurlijk ook) overmaakt op rekeningnummer NL48 RABO 0142 9995 98 onder vermelding van "Vrienden van het Toonkunstkoor", dan steunt u niet alleen het Toonkunstkoor, maar wordt u ook op de hoogte gehouden van concertdata en kunt u rekenen op gereserveerde plaatsen en korting op de entreeprijs van concerten.

Uw belangstelling kunt u kenbaar maken door gebruik te maken van de link 'contact' rechtsonder.